Tietoa korkeakoulusta

Image: Aalto University. Visual media research at the university.

Medialle

Tervetuloa mediapalveluun. Sivulle on koottu tietoa asiantuntijoista sekä kuvauskäytännöistä. Perustieteiden korkeakoulu ja Aalto-yliopiston viestintä auttavat tiedotusvälineitä tiedon ja asiantuntijoiden etsimisessä. Ota yhteyttä meihin!

Aalto-yliopiston viestintä auttaa mielellään tiedon ja asiantuntijoiden etsimisessä.

Tietoa korkeakoulusta

Tutkimus

Pressikuvat ja kuvaaminen kampuksilla

Aalto-yliopiston kuvapankissa (materialbank.aalto.fi) on kokoelma valokuvia, joita voi käyttää kuvituksena Aalto-yliopistoon liittyvissä artikkeleissa. Lähteeksi Aalto-yliopisto sekä kuvaajan nimi.

Mikäli käytät kuvia, ilmoitathan siitä ystävällisesti myös meille osoitteeseen viestinta [at] aalto [dot] fi. Muita pressikuvia sekä kuvia asiantuntijoistamme voi tiedustella samasta osoitteesta.

Kampuksilla kuvaamisesta on hyvä sopia ennakkoon viestinnän kanssa.

Logo

Aalto-yliopiston sen korkeakoulujen eri logot ovat ladattavissa logogeneraattorista (materialbank.aalto.fi).

Esitteet ja julkaisut

Aalto-yliopiston viestinnän yhteystiedot

Perustieteiden korkeakoulu
Aila Blomberg
viestintäpäällikkö
aila.blomberg [at] aalto [dot] fi

viestinta-sci [at] aalto [dot] fi

Muut viestinnän henkilökunnan yhteystiedot

aalto.fi

viestinta [at] aalto [dot] fi

Sivusta vastaa: viestinta-sci [at] aalto [dot] fi (Perustieteiden korkeakoulun viestintä) | Viimeksi päivitetty: 30.06.2014.