Älä katoa maailman hälyyn. Verkostoidu.

Alumnejamme ovat kaikki Aalto-yliopistossa ja sen edeltäjäjäkouluissa opiskelleet ja tutkinnnon suorittaneet, mukaan lukien vaihto- ja jatko-opiskelijat. Alumnejamme ovat myös yliopiston nykyiset ja entiset työntekijät. Me olemme ylpeitä, että olet osa meitä. Tervetuloa mukaan alumnitoimintaan!

Ilmoittaudu korkeakoulun alumniksi rekisteröitymällä AlumniNETiin

Pääset mukaan alumnitoimintaan ja osalliseksi alumneille suunnatuista palveluista rekisteröitymällä Aalto-yliopiston alumniverkostoon AlumniNET.

Collab_partners_F_alumninet_SMALL BANNER.jpg

Vain rekisteröityneenä voimme saada sinuun yhteyden ja tarjota sinulle mahdollisuuden osallistua yliopiston toimintaan.

Alumniverkosto tarjoaa väylän osallistua yliopiston toimintaan ja kehittämiseen. Voit ilmoittautua esim. opiskelijan mentoriksi tai asiantuntijaksi opetuksen kehittämiseen. Voidaksemme viestiä sinua parhaiten koskettavista osallistumismahdollisuuksista, päivitä kiinnostuksesi kohteet AlumniNETissä.

Alumniverkoston jäsenenä saat käyttöösi alumneille suunnatut palvelut ja edut, kuten koulukohtaisen sähköisen alumniuutiskirjeen, elinikäisen alumni.aalto.fi -sähköpostiosoitteen, Aalto-yliopiston sidosryhmälehden sekä kutsuja erilaisiin tilaisuuksiin.  

Perustieteiden korkeakoulun alakohtaiset alumniverkostot ja -yhdistykset

Alumniyhteistyötä tehdään aktiivisesti myös alakohtaisissa alumniklubeissa ja -yhdistyksissä. Perustieteiden korkeakoulussa toimii neljä alakohtaista alumniyhdistystä tai -verkostoa, jotka ovat syntyneet kiltatoiminnan jatkeeksi.

Perustieteiden korkeakoulun alumnina voit rekisteröityä sekä Aalto-yliopiston alumniverkostoon AlumniNETiin että oman alasi alumniyhdistykseen.

Perustieteiden korkeakoulun Vuoden alumni

Perustieteiden korkeakoulu valitsee vuosittain Vuoden alumnin. Vuonna 2015 tekniikan tohtori, johtaja Marja-Liisa Siikonen Kone Oy:stä valittiin Perustieteiden korkeakoulun historian toiseksi Vuoden alumniksi. Vuoden 2016 Vuoden alumni -valinta on parhaillaan käynnissä, ks. lisätietoja.

Yhteystiedot

Mirja Komulainen, Alumnisuhteet, Perustieteiden korkeakoulu, alumni-tech [at] aalto [dot] fi, mirja.komulainen[at]aalto.fi, +358 40 353 8337.

Sivusta vastaa: | Viimeksi päivitetty: 26.07.2016.