Tulevaisuuden osaajia

Aalto-yliopiston ura- ja rekrytointipalvelut tarjoaa työnantajille monimuotoisia palveluita ja tukee Aalto-opiskelijoiden työllistymistä sujuvasti opintoja vastaaviin tehtäviin.

Työnantajayhteistyö Perustieteiden korkeakoulussa ja Otaniemen kampuksella

Työnantajayhteistyön kautta tarjotaan työnantajille välineitä opiskelijoiden rekrytointiin (harjoittelut, kesätyöt, diplomityöpaikat, vakituiset työt) sekä työnantajamielikuvan rakentamiseen Perustieteiden korkeakoulun opiskelijoiden joukossa.

Työkalut työnantajayhteistyöhön

Opiskelijoiden rekrytointiin voi hyödyntää mm. seuraavia työkaluja: 

  • Aalto CareerWeb – ilmainen kanava työ- ja harjoittelupaikoille sekä lopputyötoimeksiannoille
  • Tuetut harjoitteluohjelmat – tukea opiskelijoille ja työnantajille Suomessa ja ulkomailla
  • Tietoa opiskelijoista työelämässä – palkkasuositukset, uraseurantaraportit, harjoittelukäytännöt, yms.

Työnantajatapahtumat ja markkinointikanavat

Työnantajamielikuvan rakentamiseen ja ylläpitoon sekä opiskelijoiden tapaamiseen rekrytointiin liittyvissä asioissa soveltuvat myös erilaiset työnantaja- ja rekrytointitapahtumat. Rekrytointitapahtumia järjestetään erilaisille opiskelijakohderyhmille aina suurista rekrytointimessuista kohdennetumpiin alakohtaisiin tilaisuuksiin.

Vuosittain Otaniemen kampuksella järjestettäviä tapahtumia ovat mm. Kesätöihin!, Aalto in the Game ja TalentIT-messut.

TalentIT-rekrytointitapahtuma järjestetään torstaina 3.11.2016. Tapahtuma kokoaa yhteen ICT-alan työnantajat ja digitaalisista palveluista ja ICT-alan laajoista mahdollisuuksista kiinnostuneet opiskelijat ja vastavalmistuneet. Tapahtumaan ilmoittautuminen on nyt auki, ja kaikki lisätiedot löytyvät TalentIT-messujen sivuilta. 

Opiskelijoita on mahdollista tavoittaa rekrytointimielessä myös monien markkinointi- ja viestintäkanaviemme, kuten suorasähköpostin, tapahtumakalenterien ja Facebookin, kautta.

Kiinnostuitko? Lue lisää tapahtumistamme ja mahdollisuuksista tavoittaa opiskelijoitamme.

Pitkäjänteinen kumppanuus

Campus-partneruus on väylä suunnitelmalliseen ja pitkäjänteiseen työantajayhteistyöhön. Pitkäaikaiset kumppanuudet mahdollistavat laajan työantajanäkyvyyden opiskelijoidemme suuntaan sekä systemaattisen otteen rekrytointiyhteistyön eri osa-alueisiin. Tarjoamme palveluja sekä Aalto-yliopiston tasolla että kampus- ja koulukohtaisesti.

Yhteystiedot

Riitta Kontio, Aalto-yliopisto, Ura- ja rekrytointipalvelut, riitta.kontio [at] aalto [dot] fi, puh. 050 550 2066.

Sivusta vastaa: | Viimeksi päivitetty: 02.08.2016.