Aallon opiskelijat ylsivät kakkossijalle innovaatiokilpailussa

22. heinäkuu 2016

Monialainen joukkue vakuutti globaalin yrityksen edustajat uudella LVI-ratkaisulla.

Ilmoittautuminen syksyn promootioon on avattu!

11. heinäkuu 2016

Ilmoittautuminen loppuu 15. syyskuuta.

Kaksi tietotekniikan tutkimusartikkelia videoina

11. heinäkuu 2016

Videot on tehty kansainväliseen, poikkitieteeliseen Conference on Knowledge Discovery & Data Mining KDD 2016- konferenssiin.

Mikko Möttönen sai ERC Proof of Concept -rahoituksen

8. heinäkuu 2016

The Proof of Cpncept –rahoitusta käytetään kaupallisten sovellusten tutkimukseen.

Uusi ennätys fotonien havaitsemisessa

8. heinäkuu 2016

Aalto-yliopiston tutkijat ovat rikkoneet maailmanennätyksen neljätoistakertaisesti termisten fotoni-ilmaisimien energian tarkkuudessa.

Lukiolaiset suorittivat LUMAssa soveltavan fysiikan kesälukiokurssin

7. heinäkuu 2016

Kurssilla mm. tehtiin oppilastöitä, perehdyttiin ohjelmoinnin perusteisiin ja vierailtiin Aallon tutkimuslaboratorioissa.

CQE-rahoitus Sillanpäälle, Hakoselle ja Paraoanulle

4. heinäkuu 2016

Viisi hakemusta vastaanotettiin määräaikaan mennessä.

Leivinhiivalla sinilevän myrkkyjen kimppuun

1. heinäkuu 2016

Aalto-yliopiston ja Helsingin yliopiston opiskelijoiden joukkue osallistuu kansainväliseen synteettisen biologian alan iGem-kilpailuun syksyllä.

Opiskelu Tiede ja taide Yhteistyö

Aalto-yliopistoon haki 9 606 kevään yhteishaussa

1. heinäkuu 2016

Korkeakoulujen valtakunnallisen yhteishaun tulokset on julkaistu Opintopolku-palvelussa.

Yli sataa valmistunutta saivat todistuksen

30. kesäkuu 2016

Lukuvuoden viimeistä valmistumisjuhlaa vietettiin aurinkoisissa merkeissä.

Tiivis yhteys tietokonegrafiikkatutkimuksen ja peliteollisuuden välillä hyödyttää kaikkia

30. kesäkuu 2016

Akateemisen tutkimuksen ja teollisuuden erot näkyvät lähinnä ongelmanratkaisun aikajänteessä.

500 miljoonaa Skype-tietoa paljasti todellisen sosiaalisen omaksumisen mallin

29. kesäkuu 2016

Sosiaalinen omaksuminen on nopeimmillaan, kun jatkuvasti ja spontaanisti omaksuvat innostavat hitaammin mukautuvia matkimaan heitä.

Tiedotteet Tiede ja taide

Aalto-yliopiston joukkueille menestystä aineenvaihduntatuotteiden tunnistamiseen keskittyneessä CASMI-kilpailussa

29. kesäkuu 2016

Joukkueet voittivat ja tulivat toiseksi parhaan automaattisen rakenteellisen tunnistuksen kategoriassa.

Kansainvälinen pienyrityspalkinto Olli Vuolalle

28. kesäkuu 2016

Aalto Ventures Programin johtaja Olli Vuola vastaanotti International Council for Small Businessin Presidential Award –palkinnon New Yorkissa.

Palkitut

Aalto-1:n laukaisu siirtyy marraskuulle

23. kesäkuu 2016

Satelliittia kuljettavan Falcon 9 -raketin lennon aikataulua on muutettu myöhästyneiden laukaisujen vuoksi.

Tutkijat ratkaisivat yleisissä salauskirjastoissa havaitsemansa tietoturvaongelman

23. kesäkuu 2016

Haavoittuvuudet poistuivat, kun salauskirjaston koodia muokattiin niin, ettei aktiivinen hyökkääjä pysty päättelemään allekirjoitusavainta.

Suomen Akatemia valitsi Päivi Törmän akatemiaprofessoriksi

22. kesäkuu 2016

Törmän tutkimustyön tulokset voivat johtaa muun muassa uusien suprajohteiden kehittämiseen.

Digialustojen hyödyntäminen on vähäistä Suomessa

21. kesäkuu 2016

Aalto-yliopiston tutkijoiden tarkastelussa kävi ilmi, että teollisuuden Mittelstand-yritykset eivät hyödynnä digitaalisia alustoja.

Haluatko lisätä teoreettista ymmärrystäsi organisaatioiden johtamisesta?

21. kesäkuu 2016

Organisaatiot, tietotyö ja johtajuus -opintokokonaisuus alkaa syksyllä Avoimessa yliopistossa.

VAROITUS: Tietotekniikan laitokseen on kohdistettu huijausyritys valekonferenssin muodossa

Verkkosivusto on http://www.icicse.iisrcrcc.com/icicse/.

Naiset tarvitsevat tietotekniikassa roolimalleja ja tietoa teknologian avulla saavutettavista hyödyistä

20. kesäkuu 2016

Naiset ja miehet kokevat lähtökohtaisesti eri tavoin muun muassa tietotekniikan ihmisläheisyyden.

Tutkijoiden kehittämä pinta saa öljypisarat ohjautumaan itsestään

17. kesäkuu 2016

Aallon tutkijat kehittivät uuden tavan käsitellä pintoja niin, että öljypisarat liikkuvat niillä itsestään haluttuun suuntaan vaakatasossa.

Tiede ja taide Tiedotteet Yhteistyö

Kiinnostaako C-ohjelmointi – ilmoittaudu verkkokurssille

17. kesäkuu 2016

Jos kesäsuunnitelmasi ovat vielä avoinna, nyt on mahdollisuus opiskella koodaustaitoja kaikille avoimella C-ohjelmoinnin verkkokurssilla.

Digitalisaation läpimurron monet mahdollisuudet

17. kesäkuu 2016

Kaikille avoin ja maksuton Internet Forum -yleisöluentosarja keskittyy digitalisaation ajankohtaisiin aiheisiin ja mahdollisuuksiin.

Tietotekniikan laitoksella alkaa kuusi uutta Suomen Akatemian hanketta

17. kesäkuu 2016

Suomen Akatemian luonnontieteiden ja tekniikan tutkimuksen toimikunta on myöntänyt 2,6 miljoonaa euroa tietotekniikan laitoksen akatemiahankkeisiin.

1 2 3 4 »