Renessanssi-yrittäjä tekee omaa juttuaan

15. lokakuu 2014

Harrastuksesta voi tulla osa kannattavaa liiketoimintaa, tuore väitöstutkimus osoittaa.

Aallosta ponnistanut aivostimulaatioyhtiö listautuu pörssiin

13. lokakuu 2014

Nexstimin kehittämällä laitteella on saatu lupaavia tuloksia aivohalvauspotilaiden kuntoutuksessa.

Tutkimuslähtöisen yrityksen perustaja Perustieteiden korkeakoulun Vuoden 2014 alumniksi

9. lokakuu 2014

Rob Blaauwgers valittiin vuoden alumniksi.

Palkitut

Kolme tieteen huippua kunniatohtoreiksi Perustieteiden korkeakoulun tutkimusaloilta

8. lokakuu 2014

Aalto-yliopiston tekniikan korkeakoulujen tohtoripromootiossa promovoidaan kymmenen merkittävää tieteen ja yhteiskunnan vaikuttajaa.

Palkitut Tiede ja taide

Edullisempia ja parempia led-valoja

8. lokakuu 2014

Aalto-yliopistossa tutkitaan äskettäin Nobel-palkittuja ledejä. Tavoitteena on löytää niille parempia materiaaleja ja valmistusmenetelmiä.

Tutkijat viittaavat mieluiten hyvämaineisiin tutkijoihin

7. lokakuu 2014

Jos tutkijalla on hyvä maine, muut tutkijat viittaavat hänen tutkimukseensa useammin, havaitsivat Aalto-yliopiston tilastofyysikot.

Tekniikan alan tohtoripromootioita 80 vuotta

6. lokakuu 2014

Aalto-yliopiston tekniikan korkeakoulut järjestävät toisen yhteisen juhlallisen tohtoripromootion 10.10.2014 Espoon Otaniemessä.

Tuula Teeri infrastruktuureita kehittävään komiteaan

3. lokakuu 2014

Suomen Akatemian nimittämään komiteaan kuuluu tieteen ja tutkimuksen asiantuntijoita.

Tiede ja taide Yhteistyö Muut

Energy Garagen opiskelu- ja innovaatiotila otettu käyttöön

3. lokakuu 2014

Luvassa on muun muassa pikosähköverkon rakentamista ja vihreän IT-teknologian hanke: laskeva lämpömittari.

Opiskelu Yhteistyö

Palanen Piilaaksoa Otaniemeen

26. syyskuu 2014

”Paras kokemus ikinä”, huudahtaa kuin yhdestä suusta opiskelijaryhmä, joka vietti viime kesän opiskellen Stanfordin yliopiston kesäkoulussa.

Opiskelu Yhteistyö

Professori Eero Hyvöselle tiedonjulkistamisen valtionpalkinto

24. syyskuu 2014

Palkinto on tunnustus Hyvösen johtaman tutkimusryhmän työstä suomalaisen semanttisen webin kehittämisessä.

Palkitut Tiedotteet

Aalto-lähtöinen aivostimulaatioyhtiö suunnittelee listautumista

19. syyskuu 2014

Nexstimin kehittämällä laitteella on saatu erittäin lupaavia tuloksia aivohalvauspotilaiden kuntoutuksessa Yhdysvalloissa.

Tutkijat palkittiin UbiComp 2014 -konferenssissa

19. syyskuu 2014

Aallon tutkijat saivat parhaan artikkelin palkinnon. Artikkeli esittelee uuden menetelmän digitaalisten näyttöjen konfigurointiin ja hallintaan.

Tiede ja taide Palkitut Tiedotteet

Aalto-yliopistoon kolme uutta vararehtoria

15. syyskuu 2014

Vararehtoreina aloittavat Tuija I. Pulkkinen, Eero Eloranta ja Antti Ahlava.

Suomi tarvitsee parhaat osaajat menestyäkseen

2. syyskuu 2014

Aalto-yliopiston rehtori Tuula Teeri painotti lukuvuoden avajaispuheessaan globaalia kilpailukykyä ja suomalaisiin vahvuuksiin perustuvaa osaamista.

Muut Tiedotteet

« 27 28 29 30