Linked Data Finland -palvelualustan kehittäjille tuplavoitto

8. joulukuu 2014

Eero Hyvösen, Jouni Tuomisen, ja Eetu Mäkelän kehittämä Linked Data Finland -palvelualusta vakuutti tuomariston Apps4Finland -kilpailussa.

Palkitut Tiede ja taide

Aalto-yliopisto mukana EU:n suurimmissa tutkimuskonsortioissa

5. joulukuu 2014

Tutkimusprojektien rahoitus on suunniteltu pitkäkestoisesti jopa kymmenelle vuodelle.

Kunniamerkkejä Aalto-yliopistoon

3. joulukuu 2014

Rehtori Tuula Teerille Suomen Valkoisen Ruusun komentajamerkki, kunniamerkkejä myös 12 muulle henkilöstön jäsenelle.

Palkitut

Aalto-yliopiston projektista alkaneen Kutsuplus-palvelun suosio on kasvanut rajusti syksyn 2014 aikana

3. joulukuu 2014

Aalto-yliopiston tietotekniikan laitokselta alkunsa saaneen Kutsuplus-palvelun suosio on kasvanut rajusti syksyn 2014 aikana

Tiede ja taide Muut

Systeemitutkimus muuttaa maailmaa paremmaksi

3. joulukuu 2014

Aalto-yliopiston systeemianalyysin laboratorio juhlisti 30-vuotista tutkimustaan juuri järjestetyssä seminaarissa lähes 1000 osallistujan voimin.

Aki Vehtari nimitetty professoriksi lääketieteellisen tekniikan ja laskennallisen tieteen laitokselle

26. marraskuu 2014

Vehtari hyödyntää bayesilaista mallintamista muun muassa kansantautien riskien ennustamisessa ja aivotutkimuksen tehostamisessa.

Petri Ala-Laurilalle vuoden 2014 akatemiapalkinto

26. marraskuu 2014

Suomen lupaavimpiin nuoriin biofyysikoihin kuuluva Ala-Laurila tutkii näköön liittyvän tiedon prosessointia pienissä hermoverkoissa.

Palkitut

Aivosairaudet ja syöpä tulevaisuuden suuret tutkimushaasteet

26. marraskuu 2014

Tutkijoilla riittää haasteita tulevina vuosina, kun he kehittävät hoitomenetelmiä ja lääkkeitä aivo- ja syöpäsairauksien hoitoon.

Tongji Lounge avautui Otaniemen kampuksella

21. marraskuu 2014

Kiinalaisen Tongji-yliopiston lounge-tila Aalto-yliopistossa on avaus uudenlaiselle yhteistyölle.

Jaakko Timosen väitöskirja valittiin vuoden parhaaksi

20. marraskuu 2014

TEKin ja TFiF:n palkitseman tutkimuksen tuloksia on julkaistu arvostetuissa kansainvälisissä julkaisuissa, Science-lehti mukaan lukien.

Palkitut Tiede ja taide

Rahoittaja hakee tutkimuksilta vaikuttavuutta

18. marraskuu 2014

Brittiläisellä teknisten tieteiden tutkimusneuvostolla on vahvoja näyttöjä tutkimuslähtöisten menestystarinoiden luomisesta.

Asiakaspalvelu nousee uusiin korkeuksiin Slush-tapahtumassa

17. marraskuu 2014

Aalto Ventures Program koulutti Slushiin tuhat vapaaehtoista.

Opiskelu Yhteistyö

Albert Einstein -tiedepalkinto solujen viestinnän tutkijalle

17. marraskuu 2014

Palkintojenjako käynnisti Aalto-yliopiston kansainvälisen Academic Summit -tiedetapahtuman.

Palkitut Muut Tiedotteet

Professori Camilla Hollanti sai WCC:n tunnustuspalkinnon

17. marraskuu 2014

Palkintoseremonia käynnisti Aalto-yliopiston kansainvälisen Academic Summit -tiedetapahtuman.

Aalto-yliopistoon 200 professoria neljän vuoden aikana

13. marraskuu 2014

Aalto-yliopisto on nimittänyt professorien tenure track -urajärjestelmään jo yli 200 professoria.

Tietokoneopetus rohkaisee luokan ujotkin viestimään

11. marraskuu 2014

Tietokoneet ja mobiililaitteet vapauttavat sosiaalisista paineista ja mahdollistavat uudenlaisen osallistumisen ryhmässä.

Ensimmäisiä Horisontti 2020 -tutkimusprojekteja käynnistymässä Aalto-yliopistossa

11. marraskuu 2014

Komissio on myöntämässä tutkimusrahaa kuudelle tutkimusprojektille.

Tiede ja taide Yhteistyö

Aalto-yliopistosta potkua yrittäjyyteen

10. marraskuu 2014

Academic Summitin paneeli pohtii 18.11., mitä annettavaa yliopistoilla on talouselämälle.

Muut Tiedotteet

Okmetic lahjoittaa SOI-kiekkoja Aalto-yliopistolle

10. marraskuu 2014

Okmetic lahjoittaa Aalto-yliopiston käyttöön 500 kappaletta SOI-kiekkoja tukeakseen anturialan tutkimusta ja opetusta.

Yhteistyö Opiskelu Tiede ja taide

Aalto-yliopiston tekniikan tukisäätiö tukee yliopiston strategiaa ja toimintaa

6. marraskuu 2014

Tekniikan tukisäätiö täytti 35 vuotta ja sai uuden nimen.

Aallossa on mistä valita

6. marraskuu 2014

Bioinformatiikkaa opiskelevalla Banafsheh Khakipoorilla on opinahjostaan vain hyvää sanottavaa – pientä poikkeusta lukuun ottamatta.

Kolme uutta FiDiPro-professoria Aaltoon

5. marraskuu 2014

Yhteisöllisyyden kasvava merkitys, koneoppimisen soveltaminen täsmälääketieteeseen ja verkkokaupan haaste vakiintuneille toimijoille aiheina.

Tiede ja taide Yhteistyö

Kyberturvallisuus – mistä on kysymys? -yleisöluentosarja

5. marraskuu 2014

Kyberturvallisuus on viime vuosina noussut vahvasti esiin niin julkisessa keskustelussa kuin käytännön toimissakin.

Olli Jarvan tietoturva-aiheinen diplomityö sai Tietoturva ry:n palkinnon

31. lokakuu 2014

Perustieteiden korkeakoulussa opiskelevan Olli Jarvan diplomityö palkittiin parhaana opinnäytetyönä Tietoturva Oy.n järjestämässä kilpailussa.

Energiaa voi säästää mukavuudesta tinkimättä

31. lokakuu 2014

Mitä jos käyttäisit työmatkaan päivän viikossa julkisia? Haluatko säästää viisi prosenttia sähkölaskustasi mukavuudesta tinkimättä?

Opiskelu Tiede ja taide Yhteistyö

« 27 28 29 30 31 32 »